Aankomende evenementen


Op deze pagina informeren we je over aankomende evenemeten zoals ondernemersberaden, organiiaties en evenementen in onze mooie wijken. Ook grote verbouwingen of andere ingrijpende beleidswijzifgingen vanuit de overheid komen hier aan bod.

Diverse overleggen voor Oud& Nieuw


Diverse overleggen zullen er plaats vinden in de maand december waarvan wij je op de hoogte stellen van het resultaat en voor jouw input! Laten we dit jaar zo mooi moghelijk af sluiten en klaarmaken voor een goed en gezond 2024!


Datum: volgt z.s.m.

Locatie: volgt z.s.m.

Heb jij een voorstel voor een evenement?


We horen het graag van je! Met alle plezier willen we je input en staan we open voor allerlei productieve initiatieven in ons mooie winkelgebied.


Datum: volgt z.s.m.

Locatie: volgt z.s.m.

Ondernemersetentjes


Eten verbroederd en verbind. Met dit in gedachten zullen er meerdere ontbijtjes, lunches en dinners worden georganiseerd om te informeren en gedachten uit te wisselen over actuele zaken zoals de pollers op de Hoefkade, de herinrichting van het Hobbemaplein en nog veel meer.


Datum: volgt z.s.m.

Locatie: volgt z.s.m.

Volgend evenement


Volg deze pagina voor meer evenementendata in de toekomst.


Datum: volgt z.s.m.

Locatie: volgt z.s.m.

Doe mee


Zie je een herhalend of veelvoorkomend probleem in onze wijken? Heb je een idee of ambitie? Geef het door aan ons en steun ons bij de ondersteuning! Samen kunnen we kijken hoe we dit kunnen inbrengen bij de lokale overheid

unsplash