Over ons


Het Ondernemersberaad Haags Veen is een platform voor informatie uitwisseling tussen de ondernemers van de Schilderswijk en het Transvaal en de lokale Overheid.


Gevormd door de verschillende ondernemersverenigingen en initiatieven van deze mooie regio welke 12% van de Haagse economie voor zich mag rekenen. Maar vooral ook door de wederzijdse behoefte van lokale ondernemers en lokale overheid om samen morgen mooier te maken dan vandaag.

Onze missie


Een serieuze geprekspartner voor de overheid zijn m.b.t. de ondernemers  en het ondernemersklimaat in het Haags Veen gebied (Schilderswijk& Transvaal). Resultaatgericht en op zoek naar dialoog en waar mogelijk synergie.

Onze Visie


Het tot standbrengen van dialoog en nadere samenwerking tussen ondernemers onderling met overheid tesamen voor kwaliteitsbehoud. En het verder ontwikkelen van de potentie van het Haags Veengebied voor onze mooie stad als trekker.

Onze waarden


Het - d.m.v. verbinding en dialoog- teweeg brengen, verduidelijken en verdedigen van de belangen van de ondernemers en het ondernemersklimaat in een gebied welke 12% van de Haagse economie representeerd. 

Contact

 
 
 
 

Heb je vragen of opmerkingen? Of een tip of idee? Laat het ons weten. Samen staan we sterk! We proberen z.s.m. op je bericht te reageren.